Σχετικά με την CaliberX

Η Caliberx είναι η μία και μοναδική εταιρεία απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όλες τις υπηρεσίες που θα καλύψουν τις επιχειρησιακές ανάγκες σας στο χώρο της Πληροφορικής. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να εφαρμόσουμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το επιχειρησιακό σας δίκτυο. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε το διαδικτυακό σας τόπο καθώς και να εγκαταστήσουμε το τηλεφωνικό σας κέντρο (PBX). Παρέχουμε ένα ενιαίο/μοναδικό σημείο επαφής για όλες τις υπηρεσίες Πληροφορικής στους πελάτες μας.

Η Caliberx ενδιαφέρεται να γίνει ο μακροπρόθεσμος τεχνολογικός συνεργάτης της επιχείρησής σας. Θα ικανοποιήσουμε όλες τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας και θα αρχίσουμε αμέσως να εφαρμόζουμε τις λύσεις που λειτουργούν για σας – από το μικρότερο πρόβλημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις συνολικές τεχνολογικές επιχειρησιακές λύσεις. Ως πελάτης μας, οι τεχνολογικές σας ανάγκες γίνονται δική μας ευθύνη έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα, δηλαδή να διευθύνεται την επιχείρησή σας.

Σεβόμαστε τις ανάγκες σας...

Η Caliberx Ltd  αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που είναι πρόθυμοι να υλοποιήσουν οποιαδήποτε ιδέα σας, να λύσουν κάθε είδους απορία και να μετατρέψουν τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή σε ένα εύχρηστο και οικείο προς εσάς μηχάνημα. Ήδη από  το 2004 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών αντιμετωπίζοντας ποικίλα προβλήματα, αυξανόμενες απαιτήσεις και ανακαλύπτοντας συνεχώς εναλλακτικές οδούς για εξελικτική πορεία.Τα μέλη της ομάδας εκπαιδεύονται συνεχώς για ν’ αντιμετωπίζουν όλο και πιο πολύπλοκα και ειδικευμένα περιστατικά και πειραματίζονται καθημερινά για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ακόμα και την πιο εξεζητημένη σας ανάγκη.

CALIBERX  LTD© 2010 | Με την επιφυλαξη παντος δικαιωματος | Σχεδιασμος - Αναπτυξη: CaliberX Ltd | Διαχειριση: Σάββα Σάββας

Click Me